• Udvælgelse

    Gian LucaVenturelli tager godt hånd om udvælgelsen af kaffebønnerne og smager personligt på al kaffen. Han rejser ofte ud og besøger kaffeplantagerne og producenterne.

  • Transport

    Tansporten af alle råvarer til Lucaffés anlæg i Italien foregår meget omhyggeligt, hvor sorter såsom de ædle Jamaica Blue Mountain bønner transporteres i små trætønder, for bedre at bevare deres helt specielle aromatiske duft.

  • Pakning

    For at bevarer kaffens aromaer så længe som muligt, er Lucaffé særdeles forsigtig med emballeringen af deres kaffe. Dette gælder både for kaffebønner, malet kaffe samt kaffepods. For at mindske iltindholdet i de færdige emballager, sker indpakningen derfor i en iltfri atmosfære. Brugen af papirpods vil derfor altid sikre en succesfuld Italiens espresso, der er produceret efter de højeste standarder.

  • Maling af kaffebønnerne

    Dette er en delikat fase, som har stor betydning for det endelige resultat. Kaffebønnerne bliver malet i lufttætte kaffemøller ved lav temperatur, blidt og forsigtigt. Derved bliver den gode aroma og smag bevaret bedst muligt.

  • Ristning

    I behandlingen af kaffen følges de håndværksmæssige praksisser, hvor kaffebønnerne udsættes for en blid ristning der kærtegner kaffen og derved giver den, dens karakteristiske aroma og smag. Resultatet af produktionen er af højeste kvalitet, som ligeledes er sund for krop og sjæl. Det skyldes, at de æteriske olier og aromaer er beskyttet under hele forarbejdningen, så bønnerne til sidst er både veludviklet og velduftende, med en smule fugt og et begrænset koffeinindhold.

  • Blanding

    Kaffeblandingerne er resultatet af mange års omhyggelig og gennemarbejdet forskning af Gian Luca Venturelli. Kaffen tilbydes i forskellige varianter for at tilfredsstille en bred individuel smag. Udover Lucaffés egne blandinger, tilbydes der også Jamaica Blue Mountain, som er en særdeles præstigefyldt kaffebønne.

1 af 2